INTRODUCTIE

PEDAGOGISCH
BELEID

ACTIVITEITEN

PEUTERS / NSO

VOORSCHOOL
CASA SAMA

KINDER
FEESTJES

INFORMATIE


PEUTEROPVANG / NSO

Op onze speelzaal draaien wij momenteel 6 peutergroepen. Op drie ochtenden van 8.30–11.30 (maandag, dinsdag en donderdag) en op drie middagen van 12.30 - 15.30. De kosten bedragen 10 Euro per dagdeel/per keer en zijn inclusief fruit, drinken, crackers of brood met beleg, luiers, verjaardagscadeautje, etc. U hoeft zelf dus niets mee te nemen voor uw peuter. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten; u betaalt in deze weken geen ouderbijdrage. De betaling gaat middels een maandelijkse incasso.
De kinderen worden van te voren op een aantal vaste dagdelen ingeschreven door middel van een inschrijfformulier dat u bij ons kunt opvragen of direct online kunt invullen. De kosten van inschrijving bedragen 10 Euro. Op dit moment hebben wij nog geen wachtlijst en kunnen kinderen per direct worden geplaatst. Met uw inschrijving reserveert u dus een plek bij ons. Vlak voordat uw kind 18 maanden (anderhalf jaar) wordt, mag het bij ons komen wennen.

Flexibele Opvang

Op de dagdelen dat wij geen volledige bezetting hebben, kunnen kinderen komen die niet staan ingeschreven voor een vast dagdeel of ouders brengen hun kinderen een keertje extra .
Dit kan handig zijn voor ouders die opeens een afspraak hebben of voor zich zelf graag een paar vrije uurtjes willen. De kosten van de flexibele opvang bedragen 12 euro per dagdeel. U betaalt dit (contant) per keer en zit voor de rest dus nergens aan vast.

Wij werken ook samen met het aangrenzende kinderdagverblijf en gastouderbureau Jo Kiddy. De eigenaar en groepsleidster is bij Casa Sama werkzaam geweest als leidster in opleiding en is in april 2010 haar eigen opvang begonnen. Voor ouders die werken bestaat dus de mogelijkheid dat hun peuter in dezelfde vertrouwde omgeving zowel een speelochtend of -middag kan meemaken, dan wel één of meerdere volledige dagen kan worden opgevangen. De opvang voor hele dagen kan ook bij u thuis plaatsvinden en daarvoor wordt dan een gastouder gezocht.

Na-schoolse opvang

Per januari 2012 heeft Casa Sama ook een vergunning verkregen voor de na-schoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Ons team haalt de kinderen op van o.a. O.B.S. Ru Paré, de zevende Montessori en de Pro Regen in Amsterdam West.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Kom even langs voor kennismaking (tel 020-6110672 om een afspraak te maken).