INTRODUCTIE

PEDAGOGISCH
BELEID

ACTIVITEITEN

PEUTERS / NSO

VOORSCHOOL
CASA SAMA

KINDER
FEESTJES

INFORMATIE


KINDERFEESTJES

Op uw verzoek kunnen wij een feestje organiseren voor uw kind van ca. 1 tot 10 jaar. Verjaardagspartijtjes kunt u in overleg met ons naar wens vormgeven. Hierbij zijn natuurlijk tal van thema’s mogelijk (schminken, piratenfeest, heksenfeest, prinsessenfeest, knutselfeest, pannekoekenfeest, karaoke, disco, ). De kosten hiervoor varieren van 5 tot 10 Euro per kind, afhankelijk van het geen wij op uw vezoek zullen leveren (materiaal, cadeautjes, frisdrank, versnaperingen, etc. Ook huren wij vaak een docente in die gespecialiseerd is in het geven van peuterdans, zumba, etc.aan jonge kinderen.

ZAALHUUR

Ook is het mogelijk onze ruimte af te huren en zelf iets te organiseren met bijvoorbeeld uw kinderen. Onze richtprijs hiervoor is 75 Euro voor een ochtend, middag of avond (op woensdag, vrijdag (alleen niet in de ochtend), zaterdag en zondag). Ook onze andere ruimte in Geuzenveld, Activiteitencentrum Yokido, is hiervoor beschikbaar(100 Euro / max. 40 personen).

Ook is het mogelijk om via ons een unieke verjaardags- of feesttaart te bestellen. Deze worden gemaakt door ons teamlid Marine die ook workshops taartenversieren geeft. Dit alles kan in combinatie met de zaalhuur, maar is hier ook helemaal los van te bestellen. Email Marine.